The Urgenteers: storytellers en communicatie professionals voor een mooiere, eerlijkere wereld

tip
published at 16-05-19, by Wout Tilders

Mooie, eerlijke merken met een inspirerend verhaal… wij zijn er gek op! En we doen niets liever deze verhalen op een coole, impactvolle manier aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. We willen samen met jou, als Urgenteers, de aarde campagne voor campagne een stukje mooier maken. Want het is nodig... niet straks, maar nu!

Storytelling met maximale impact

Achter ieder mooi en sterk merk schuilt een mooi en inspirerend verhaal. Een verhaal dat ervoor zorgt dat jouw merk niet in de massa verdwijnt, maar betekenis krijgt en opvalt, zodat mensen je naam onthouden. Wij helpen je graag bij het schrijven van een verhaal dat niet alleen je publiek bereikt, maar vooral ‘beraakt’. Niet alleen omdat we een overactieve rechterhersenhelft hebben, maar vooral omdat we gek zijn op mooie verhalen. Vooral als ze helpen de wereld een stukje mooier te maken!

 

Functioneel opvallen

Contact maken is niet een kwestie van zenden, maar vooral van bereiken én beraken. Met andere woorden, je verhaal kan nog zo goed zijn, als het niet écht binnenkomt bij de ontvanger ben je nergens. Communicatie heeft alles te maken met functioneel opvallen - het nèt even iets anders doen dan de rest, maar zonder de kernboodschap uit het oog te verliezen. Een ultieme mix van opvallende beeldtaal en prikkelende woorden die elkaar niet alleen aanvullen, maar samen voor ‘iets extra’s’ zorgen. Wij noemen dat de Third Layer® en je ziet het overal terug in ons werk.

 

Onze diensten

Wij bieden helder, strategisch marketingadvies voor alle levensfasen van je merk. Daarnaast ontwikkelen we vernieuwende, goed communicerende logo's, huisstijlen, creatieve concepten, reclame-uitingen, presentaties & films. Door onze in de praktijk opgedane, multidisciplinaire kennis zijn we in staat resultaatgericht, praktisch en multimediaal te denken. We drinken graag samen een kop koffie om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen! Link jouw uitdaging of persoonsprofiel aan ons item, dan nemen we contact met je op!Set up by
Merkenbouwer, storyteller en marketingstrateeg

Join the talk