Papierloze visitekaartjes

tip
published at 10-07-19, by Martin Obermeijer Peters

Het bedrijfsleven gooit jaarlijks miljoenen papieren visitekaartjes weg. Meestal ook nog ongebruikt. Dit is niet alleen zonde van het geïnvesteerde geld, het is ook weinig duurzaam. Met papierloze visitekaartjes kunnen organisaties tot 90 procent besparen op de kosten van visitekaartjes. En ze zetten een stap vooruit met hun MVO-doelstellingen. 

bizzerd levert papierloze visitekaartjes. Die zijn niet alleen duurzaam, ze ook veel functioneler dan een papieren visitekaartje. bizzerd is een effectieve representatietool met een breed scala aan gebruiksmogelijkheden.
 

Enkele voordelen van bizzerd, het papierloze visitekaartje:

- Je hebt altijd je visitekaartjes bij je.
- Je kaartjes raken nooit op (onbeperkte voorraad).
- Je voegt alle social media die je gebruikt desgewenst toe aan je kaartje.
- Je visitekaartje is altijd actueel. Gegevens kun je zo vaak updaten als je maar wilt (nooit meer herdrukken of met een pen gauw nog even je nieuwe telefoonnummer op je kaartje schrijven).
- Delen van gegevens gaat makkelijk en vlot: contactloos neem je alle gegevens over in je contactenlijst (nooit meer overtypen).
- Je spaart papier (en daarmee bomen), drukwerk en transport. bizzerd verlaagt CO2-uitstoot, grondstoffengebruik en verspilling ten opzichte van papieren visitekaartjes en is dus duurzamer. Het gebruik van bizzerd betekent een substantiële bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
- Je kunt veel gegevens toevoegen, denk aan: cv, presentaties, offertes, brochures, prijslijsten, etc.