Floortje naar het einde van de wereld in Thailand

article
published at 30-03-17, by Natacha Strous

In de laatste aflevering van 'Floortje naar het einde van de wereld' reist Floortje naar het noorden van Thailand. Daar bezoekt ze de Amerikaanse Cara die bewust kiest voor een sober leven in de jungle. Zij zet zich inmiddels al een paar jaar in voor vluchtelingen uit Myanmar.

De bezoekers van felizlifestyle.com kennen Cara en de prachtige producten die zij samen met de Kayan vluchtelingen maakt natuurlijk al. Voor de rest van Nederland is daar met deze aflevering verandering in gekomen. 

Mijn eerste contact met Cara vond plaats in de zomer van 2016. Tijdens de vele uren research naar mooie producten voor onze nieuwe webwinkel, kwam ik ergens op het wereldwijde web haar bedrijf Ways of Change tegen. Het was liefde op het eerste gezicht. De combinatie van design, traditioneel handwerk en de missie van waaruit zij werkt, maakte dat ik onmiddellijk meer wilde weten.

Wonen in de jungle gaat niet zo lekker samen met een snelle internetverbinding, dus een reactie liet even op zich wachten. Maar de aanhouder wint. Van het een kwam het ander en al snel plaatste ik onze eerste bestelling. Als enige Nederlandse webwinkel hebben wij een deel van de Ways of Change collectie en daar zijn wij natuurlijk best wel een beetje trots op.

Nu krijgt heel Nederland de kans om met Cara kennis te maken, in helaas alweer de laatste aflevering van “Floortje naar het einde van de wereld” van dit seizoen. Je kan de aflevering hieronder terugkijken. 

Op onze “Brands We Love” pagina vertellen wij de verhalen van onze merken, ook over Ways of Change kan je hier meer lezen.Set up by
Co-founder FELIZ

Join the talk