31 May 2017. NH hotel Den Haag, Free

Verken je markt in Latijns Amerika

event
Verken je markt in Latijns Amerika

31 May 2017

published at 21-05-17, by Meine van der Graaf

Wil jij een product of dienst aan de man brengen in Latijns-Amerika? Op 31 mei is er een nieuwe mogelijkheid om in contact te komen met de juiste zakenpartners. Je hoort waar behoefte aan is in landen als Colombia, Per, Mexico, Costa Rica, Argentinië en Peru en je krijgt de kans om je idee of vraag te delen, voor het vinden van interessante contacten.

Wil je voor de start van het seminar al weten waar je kansen liggen in Latijns-Amerika? Vul de pre-matchingtool in. Je krijgt dan een paar dagen voor het seminar een persoonlijk kansenrapport in je mailbox. Dit rapport is ook af te halen bij de registratiebalie van het evenement.

Door de tool in te vullen krijgen wij ook een goed beeld van wat je zoekt en kunnen we je tijdens het event matchen aan de juiste personen. 

workshops

Je krijgt de kans om je idee, vraag en behoeftes te delen, zodat deze kunnen worden meegenomen bij het vinden van interessante zakelijke contacten in het land van je voorkeur.
 

Thema's

Deze thema's staan centraal tijdens het seminar:

  • Duurzaamheid en circulaire economie
  • ICT (voor gezondheidszorg en logistiek)
  • Bio-economie (incl agrifood)

 

Bekijk hier het gehele programma.

Vervolg

De bijeenkomst is de eerste stap richting de verschillende business events die ELAN dit jaar in Latijns-Amerikaanse landen organiseert. Het TNO/ELAN Netwerk wordt gefinancierd door de Europese Commissie. Meer informatie over de thema’s van het ELAN Netwerk vindt u op de website. ELAN-evenementen vindt u in de ELAN-kalender.