26 April 2019, 15:00 - 16:15. Son, € 10,00

Techcursie PeelPioneers (Son, NB)

event
Techcursie PeelPioneers (Son, NB)

26 April 2019 15:00 - 16:15

published at 17-04-19, by Anne Slabbekoorn

Hellingproef zet dit jaar het thema technologie centraal. Nederland telt heel wat jonge, energieke bedrijven die slimme technologie omzetten in een businessplan om de wereld duurzamer en inclusiever te maken.

Tijdens de eerste techcursie zullen we een bezoekje brengen aan PeelPioneers. PeelPioneers noemt zichzelf ook wel de schillenboer van de 21ste eeuw. Ieder jaar wordt er ongeveer 250 miljoen kilo sinaasappelschillen weggegooid die vervolgens worden vergist of verbrand. Zonde, want deze schillen bevatten waardevolle grondstoffen. PeelPioneers laat als enige bedrijf ter wereld zien dat deze schillen circulair te verwerken zijn. Hellingproef mag een kijkje komen nemen in de fabriek in Son (Noord-Brabant). We krijgen een rondleiding en mogen meemaken (en meenemen!) welke producten er allemaal gemaakt kunnen worden van sinaasappelschillen.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: hellingproef@groenlinks.nl. Er kunnen ongeveer 30 personen mee, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plekje.

 

 Set up by
Bestuurslid
Futureproof.community manager
Schrijft en verspreidt verhalen die ertoe doen | Freelancer Communicatie en Journalistiek | Jonge Krachtenbundelaar
Creative Director
Junior Consultant
Projectmanager, coach, Baarns Klimaat Akkoord
owner Studio Wae
Eigenaar bij BouwAdvies Beerkens BV
Trainee
Business Development Manager

Join the talk