06 September 2017, 15:00 - 18:30. Impact Hub Amsterdam, Linnaeusstraat 2C, Free

Ondernemen Zonder Grenzen: Ecosystem Meetup

event
Ondernemen Zonder Grenzen: Ecosystem Meetup

06 September 2017 15:00 - 18:30

published at 11-08-17, by Alexander Bongers

Impact ondernemerschap in Afrika, Azië of Latijns Amerika is een vak apart. Crosswise Works nodigt het hele Nederlandse ecosysteem uit voor een meetup!

Er is in Nederland een specifieke groep van impactondernemers die zich richten op niet-westerse landen. Door de jaren heen is een heel ecosysteem ontstaan van experts, NGO’s, investeerders en andere partijen die deze ondernemers willen helpen. Zo houdt Ondernemen Zonder Grenzen, een programma van Crosswise Works, zich al jarenlang bezig met het organiseren van gratis bijeenkomsten voor deze groep ondernemers.

Op 6 augustus organiseren we een meetup in Amsterdam voor het gehele ecosysteem. Deze meetup is met name bedoeld voor beginnende ondernemers die nog geen uitgebreid netwerk hebben en de hulp van anderen kunnen gebruiken. Voor anderen is het een mooie gelegenheid om weer eens onder het genot van een drankje bij te praten.

Tijdens speeddates kun je in contact komen met andere ondernemers, investeerders en allerlei type experts - allemaal gebaseerd op jouw voorkeur. Wil je met mensen sparren over je financials? Of twijfel je om uit te breiden naar een ander land en zoek je ervaringsdeskundigen? Wij doen ons best om dat te regelen. Na de speeddates is er een informele borrel en zetten we het gesprek gewoon voort!

Als je voor het event bent aangemeld, is deelname gratis.

Contact: alexander@crosswiseworks.nl