12 April 2017, 09:30 - 16:30. Den Haag

Maak je move naar Latijns Amerika

event
Maak je move naar Latijns Amerika

12 April 2017 09:30 - 16:30

published at 15-03-17, by Meine van der Graaf

Wil jij je product of dienst over de grens aan de man brengen en je kansen verkennen in Latijns-Amerika?

Is jouw innovatie het antwoord op een van de uitdagingen in landen als Colombia, Chili, Peru, Argentinië, Brazilië, Costa Rica of Mexico? Ben jij actief op het gebied van duurzame logistiek, mobiliteit of energie, reststromen, Circulaire economie?

Kom dan op 12 april naar het Kansenseminar Latijns-Amerika bij de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl) in Den Haag. Het seminar wordt georganiseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken, het TNO/ELAN Netwerk en MVO Nederland.

De bijeenkomst is de aftrap voor de verschillende business events die ELAN dit jaar in Latijns-Amerikaanse landen organiseert. Het TNO/ELAN Netwerk, gefinancierd door de Europese Commissie, zorgt voor een betere economische aanwezigheid van Europese bedrijven in Latijns-Amerika.

Kennis en innovatieve technologie

Het netwerk brengt de Latijns-Amerikaanse vraag naar kennis en innovatieve technologie samen met Europees aanbod. Zoals bijvoorbeeld met het Kansenseminar Latijns-Amerika.

Welke thema’s staan centraal tijdens het seminar?

  • Duurzaamheid en circulaire economie
  • ICT (voor gezondheidszorg en logistiek)
  • Bio-econmomie (incl. AgroFood)  

Vertegenwoordigers uit alle partnerlanden van het netwerk informeren je over kansen en uitdagingen op het gebied van duurzame technologie.

Of het nu gaat om bio-based oplossingen, renewable energy of smart city solutions, tijdens dit event krijg je een beeld van de kansen en leg je eerste contacten. Je komt te weten wanneer en in welk land een event plaatsvindt en hoe je in aanmerking komt voor een gratis ticket. Die zijn speciaal beschikbaar gesteld om mkb’ers deel te laten nemen.

Concrete leads en match-making

In de workshops presenteren we concrete leads en een lokale vraag. Je krijgt de kans om een idee, vraag en behoeftes te delen, zodat deze kunnen worden meegenomen bij het vinden van interessante zakelijke contacten in het land van uw voorkeur.

Aanmelden

Meld je vóór maandag 10 april aan voor het Kansenseminar Latijns-Amerika. Het aantal plaatsen is beperkt, de voertaal is Engels. Deelname is gratis. Bij no show zonder afmelding wordt € 75 in rekening gebracht.