Over Grensverleggers

Op Grensverleggers publiceren we wekelijks interviews en tips van ondernemers die verantwoord zaken doen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Grensverleggers delen de lessen uit de praktijk, de dilemma's en de kansen die ze zien.

Zijn de ‘booming’ ontwikkelingslanden echt zo’n goede markt om zaken te doen? Welke ideeën slaan aan, welke niet en waarom? Met welke onverwachte cultuurverschillen krijg je te maken? Hoe kom je aan goede contacten? Aan fondsen? Hier lees je het.

Ben je zelf een Grensverlegger of MVO-expert? Registreer je dan op de community en vertel ons wat je doet. Ondernemers en MVO-experts met een interessant verhaal bellen we voor een interview. Je kan ook zelf blogs, events en projecten publiceren. 

Via het overzicht van Grensverleggers kom je gemakkelijk in contact met andere Grensverleggende ondernemers en MVO-experts. Via Facebook en Twitter blijf je op de hoogte van de leukste berichten

 

Grensverleggers is een initiatief van MVO Nederland. Het platform en netwerk is onderdeel van het internationale programma, waarin MVO Nederland samen met bedrijven werkt aan duurzame marktkansen in ontwikkelingslanden en opkomende markten.

Afra de Leeuw
Afra de Leeuw Redactie Grensverleggers
Monique Boere
Monique Boere Projectmanager en redactie Grensverleggers